om oss

Om oss.

Vi, Charlotte Gibeck och Petra Jonasson, träffades på floristgymnasiet i Norrköping för ca 15 år sedan och har båda arbetat med blommor på olika sätt sedan dess.

Nu har våra familjer flyttat ut på landet till en gemensam gård där vi har dragit igång vår verksamhet.

Det är i våra fina lokaler på Överdragsstationen i Västerljung som vi erbjuder kreativa och inspirerande blomsterbinderikurser. Vi dekorerar även gärna fester och bröllop, vilket vi båda har stor erfarenhet av.

Petra Jonasson ägde tidigare Centrum blommor i Södertälje tillsammans med Gun Ahlenius. Petra har även arbetat flera år i en av Londons finaste blomsterbutiker. Hon har även frilansat som florist i London och Berlin. Just nu är hon aktuell även som floristlärare.

Charlotte Gibeck har flera års erfarenhet av arbete i blomsterbutiker i Stockholm. Under de senaste sju åren ägde hon även Melanders Blommor tillsammans med sin kompanjon Tomas Kallin. Melanders Blommor är Stockholms äldsta blomsterbutik och stolt kunglig hovleverantör. Under sin tid på Melanders blommor dekorerade Charlotte bland annat fester i Stadshuset och flera av Stockholms stora hotell. Charlotte har även tävlat flitigt i blomsterbinderi med mycket goda resultat.

Vi hoppas att vi hörs snart!

Kontakt:
SILLE ÅSBACKEN
610 75 Västerljung
Telefon Charlotte 070-787 44 05
Telefon Petra 073-727 31 55
Mail: hej@åsbackensflorister.se